Digitalisering, Artificial Intelligence (AI) en ChatGPT. Je hoort deze termen vaak voorbij komen, maar wat kun jij ermee als ondernemer in de foodsector? Laat je tijdens de bijeenkomst Food, digitalisering en AI op maandag 4 november 2024 inspireren en maak kennis met de mogelijkheden van digitalisering en AI. Deze bijeenkomst is een samenwerking tussen Horizon Flevoland, Het Foodatelier en Kennispoort Regio Zwolle.

Aanmelden

Voor wie is dit evenement?

Onderneem jij in de voedselverwerkende industrie in Regio Zwolle en/of Flevoland en ben je benieuwd wat digitalisering en AI kunnen betekenen binnen jouw bedrijf? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou!

Doel

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de mogelijkheden en hoor je de ervaringen van mede-ondernemers op het gebied van digitalisering en AI. Bijvoorbeeld kwaliteitscontrole door vision met robotisering te combineren, het optimaliseren van inladen van pallets of het verbeteren van recepturen door monitoren van procesparameters.

Programma

14.45 uur | inloop

15.00 uur | start programma

15.10 uur | Arjan Dijk, algemeen directeur van familiebedrijf Oliehoorn vertelt over zijn ervaringen met digitalisering en bespreekt zijn visie op de toekomst van digitalisering en AI

15.40 uur | Erik Hekhuizen van Van Dijk Bakery vertelt over zijn ervaringen met een digitaliseringsassessment

16.10 uur | Jouke Kardolus van Oost NL over de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) en Food

16.20 uur | AI-workshop door Het Foodatelier, hoe kan ik AI in mijn foodbedrijf toepassen?

17.20 uur | afronding

17.30 uur | netwerkborrel

Locatie

Aeres Hogeschool Dronten

De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten

Op deze locatie kun je kosteloos parkeren.

In samenwerking met

Logo Horizon FlevolandLogo Het FoodatelierAeres Hogeschool logo

We nemen graag contact met je op

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je terug

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.